Takräcket är helt klart!


Nu är takräcket med tillbehör helt klart! Vi började med att bygga till en nivå så att vi fick ”väggar” på takräcket, sen målade vi och trodde nästan att vi var klara. Men sen skulle vi ju fästa jeepdunkar och reservhjul så något sätt. Vi byggde dessutom en taklåda som vi ska ha all vår mat i.

20100116_IMG_0256

På högersidan så skymtar två metallstag vid reklamskyltarna. Dom ska användas för att sätta upp regn/solskydd – Typ ett
förtält!

golfandbet

 1. #1 av Henrik Olsson, 17 januari 2010 - 12:56 f m

  Läste om ert äventyr på hn.se. Jag tycker att det låter skithäftigt och önskar er lycka till på resan. Jag kommer att följa er!

  Kör försiktigt!

 2. #2 av Mats, 17 januari 2010 - 6:57 e m

  Ser riktigt bra ut!
  När bär det iväg?
  Får jag följa med?
  😉

  Mats

 3. #3 av Jonas Arneson, 18 januari 2010 - 6:55 e m

  Mats, du är alltid välkommen att följa med! Du kunde ju sagt till lite tidigare så hade vå kunnat göra plats åt dig på takräcket!

  Henrik, kul att du hittat vår sida. Du får också köra försiktigt i vinter!

 4. #4 av Linus, 19 januari 2010 - 9:33 e m

  Hej på er! Riktigt häftigt äventyr ni har framför er, min far och hans bror gjorde en liknande resa på 70talet fast med två folkabussar med bakhjulsdrift. Av deras berättelser så va de kul men inte helt lätt alla gånger som att fastna i lös sand och gräva sig låss och åka vidare med sandmattor. jag visade den här sidan för honom och uppmärksam som han är såg han att ni har klubbor i matlådan han tyckte att ni skulle äta upp dom innan öknen för dom kommer smälta väldigt lätt om boxen är svart på ovansidan. han sa oxå en annan grej som hände dom och det var att jeepdunkarna dom hadde blev svälda i värmen så dom blev svåröppnade. och vi kommer ha koll på den här sidan. sist men inte minst vill vi önska er all lycka på er resa, och hoppas ni klarar det.

 5. #5 av Lisa, 20 januari 2010 - 5:33 e m

  Hallå Linus! Tack för tipsen! Vi har aldrig gjort en sån här resa innan så jag antar att ALLT kommer regagera mot värmen. Det blir till att hetsäta klubborna i europa… Följ oss gärna och tack för lyckönskningarna, vi behöver kanske dom. Ha det gött!

(publiceras inte)