Om oss

HAN
_MG_4630

Jonas Arneson, 26 år gammal, tilltagsen fotograf med en nyupptäckt äventyrslust.

Varbergskille, uppväxt på landet, vars stora intresse länge har varit fotografering. Lagar italienska pastasåser som värsta Gordon Ramsey och har en passion för ett visst fotbollslag från Rom. Jobbade flera år som säljare inom telecom-branschen men sadlade 2007 om till fotograf på heltid och frilansar nu, framför allt inom dagspress. Vill behålla lusten för sitt yrke genom att resa till nya platser och få chansen att lyfta fram motiv som annars inte hade blivit dokumenterade.

Besök min hemsida www.jonasarneson.se

HON
_MG_4647

Lisa Ohlsson, 22 år gammal, vetgirig mångsysslare tror på det fria valet och mjölkchokladens nytta.

Varbergstjej som sedan studenten jobbat kors och tvärs lite här och där, för att få ihop en reskassa – givit sig av och börjat om igen. Trivs bäst i länder där alla är amigos med varandra, öronen fylls av latinorytmer och munnen proppas full med enchiladas. Klyschan som stämmer in här som smöret på den vita mackan är att det är mötet med en människa som gör livet värt att leva, och gåtan om livets mening kan vara löst: sprida det svenska begreppet FIKA till jordens alla hörn!

DOM
_MG_45981

Vi tänkte nu sätta vår 10 års långa vänskap på ett ordenligt prov genom att packa in oss på en högst begränsad yta i en safarijeep ett antal månader. Ungefär som ett utökat Bigbrotherexpriment, dock utan filmkameror och utröstningar. (Hade blivit lite knepigt med de här röstningarna eftersom det är vi två allena i bilen)
Efter över 1000 mil och två världsdelar får vi domen!

Fotograferingen av våra presentationsbilder gjordes hos fotograf Malin Arnesson