Kontakta oss

Kommentarer, tips, frågor, funderingar, uppmuntringar… Ska du kanske göra samma resa?

UPPDATERING 2015-10-05 – Det är ett bra tag sedan denna resa gjordes! Sidan lever kvar och förhoppningsvis är det någon som har nytta av den i sina äventyr. Dom gamla e-post adresserna jonas@afrikaresan.se samt lisa@afrikaresan.se är numera avslutade. Så om ni vill kontakta någon av oss, så görs det enklast på telefon.

UPPDATERING 2010-01-26 – Nu är vi påväg, vi kan fortfarande ta emot sms men vi kommer inte att svara så ofta – det blir dyrt. Skriv kommentarer på våra blogginlägg istället!

UPPDATERING 2009-12-08 – Under vår resa kan ni prata med oss via Skype. Vår skypeadress är pajeron@afrikaresan.se

UPPDATERING 2009-12-13 – Gå med i våran Facebook grupp ”Afrikaresan.se”

Fram till januari går det bra att ringa oss på våra svenska mobilnummer, skicka ett vanligt mail eller skriva några rader genom formuläret nedan. Under resans gång kommer vi att köpa lokala kontantkort i de länder vi spenderar längre tid i, för att kunna ha kontakt med folk vi träffar på vägen och kanske vill möta upp för en pulverkaffe med torrmjölk. (Ängsliga familjemedlemmar får också höra av sig på dessa!) De numrena kommer upp här när det blir aktuellt. Maila kan man alltid göra då vi kommer att kolla mailen när vi får tillfälle!

Tills vidare:

Jonas Arneson
Tel
: 0709-728561
www.jonasarneson.se
E-post: jonas@jafoto.se

Lisa Ohlsson
Tel
: 0702-347232
E-post: lisa@afrikaresan.se