Tvära kast här i Afrika!


Vi har återigen träffat en av våra stjärnor på resan. Christina är en mycket trevlig svensk kvinna som jobbar här för Sida.

Vi stötte på henne en dag och hon sa att vi gärna fick komma förbi Svenska Ambassaden någon dag och ta oss en titt. Som sagt så har vi inte så mycket att sköta här så vi gick (Åkte. Här tas det inte många steg i onödan.) dit en eftermiddag och drack kaffe. Hon bjöd in på lunch några dagar senare till sitt hus. På lunchrasten går hon nämligen hem och äter där kocken Andre står redo med middagen. Nu skulle Christina åka bort en vecka och hon frågade oss om vi ville bo här under tiden. EHH JA TACK! Vi snackar riktig säng, air-condition, Andre som lagar lunch, pool, gravid katt, vad mer kan man begära? JA TACK! Den där katten har vi förresten döpt om Till BajsMaja, hon har någon form av läckage, ingår det i graviditeten tro?

IMG_0302

20100502_IMG_5561

20100502_IMG_5563

Bild: Jonas försöker sig på att bygga en flytande stol. Lätt uttråkad och uppfinningsrik.

20100502_IMG_5524
Bild: Här är jag i min nya Burkina-dräkt! Såhär vackert går kvinnorna klädda här.

Iallafall, vi lever glidarliv här i helgen. Kasten är tvära mellan compact living i Saharas sandstormar till detta lyxiga himmelrike. Jag uppskattar saker nu som jag aldrig ägnat en tanke åt innan, att kunna vila ögonen lite mitt på dagen i en sval soffa till exempel. LYX som sagt!

stantons_breared

  1. #1 av sia, 03 maj 2010 - 6:33 e m

    Vilken fantastisk bild på dig Lisa!

  2. #2 av Yvonne Markusson, 04 maj 2010 - 12:14 e m

    Tjusig klänning Lisa. Hur gick det med den flytande stolen Jonas?

  3. #3 av Elisabet, 04 maj 2010 - 5:31 e m

    Jag undrade just varför ni är så trötta och slöa hela tiden. Sedan gick jag in på väderkartan /klimatkartan för staden och ser att ni har lyckats pricka in de varmaste månaderna. Det ser ut som om det inte blir varmare än så här. Kurvan börjar sjunka lite i maj. Kram Flisa

(publiceras inte)