Vi lever!


OJ OJ OJ vad vi har vart dåliga på att blogga den senaste tiden! Nu ska jag försöka ta mig uppför detta mentala gigantiska berg att göra bloggen up-to-date. Vi befinner oss fortfarande i Ouagadougou, Burkina Faso. Vi har en seriös spekulant på Palle så nu är det bara tullpapprena vi väntar på. Under tiden lever vi ett förslappat liv på Chez Tess. Ägarinnan själv är på förlängd semester på grund av askmolnet så henne har vi tyvärr inte träffat vid detta besöket, men jag måste passa på igen att säga MERCI BEAUCOUP till Tess.

Enda anledningen till att vi trots all väntan har har haft tre bra veckor i Ouagadougou är att vi har bott så bra. Chez Tess är egentligen ett mysigt litet hotell men Tess har låtit Palle campera på innergården så att vi kan sova i bilen. Vi har blivit goda vänner med de som jobbar på hotellet och katten Olga och hennes två bäbisar.

20100430_IMG_0279
Bild: Vår blir serverade frukost varje morgon.. lyx!

20100430_IMG_0273
Bild: Lisa sover i vår koja. Ser väl rätt mysigt ut?

20100430_IMG_0276
Bild: Vår räddning på denna blåst-fria innergård. En fläkt som vi lägger på Palles tak, den blåser skön frisk luft in genom takluckan!

20100426_IMG_5409

20100426_IMG_5468

Bild: Här är våra små kompisar!

Man kan spendera förvånande lång tid med att titta på när kattungar leker med varandra eller varför inte sin egen svans. Det finns en pool några kvarter bort som man kan smita in till så där har vi spenderat en och annan förmiddag. Ett dagsprojekt kan annars vara att traska till marknaden och göra dagens frukt&grönt-inköp. 5 mangos för 15 spänn, någon?

expert

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)